ALFA TRAINERS traint veilig verder in Rotterdam!

Is trainen in een fitnessclub wel verstandig? Kan ik veilig sporten binnen die vier muren? Het antwoord op die vragen is volmondig: JA!

Vijf miljoen sportmomenten, slechts 100 leden besmet

Sinds 1 juli zijn de clubs weer open en in de tussentijd zijn er amper besmettingen van het COVID-19 virus bij de leden en trainers vastgesteld. Uit een peiling van NL Actief onder haar leden blijkt: geen enkele club heeft te maken gehad met een vorm van ‘brandhaard’. De 218 clubs die deelnamen aan de peiling, telden in totaal 100 leden die besmet raakten. Diezelfde clubs waren goed voor ruim 5 miljoen sport- en beweegmomenten. Met andere woorden, trainen in een fitnessclub betekent een laag risico op besmetting. Of ook wel, trainen is veilig!

Veilig trainen met ALFA TRAINERS

Uitmuntende luchtzuivering bij HealtCity Kralingen

ALFA TRAINERS traint zijn cliënten in HealthCity Kralingen. Een prachtige premium sportschool met dito luchtzuiveringssysteem. Het luchtzuiveringssysteem voldoet niet alleen aan de door het RIVM gestelde norm. Nee… het gebruikte systeem is twee keer zo sterk als wordt geadviseerd. Dat betekent dat elke 6 minuten de volledige lucht in de club is ververst. Het resultaat? Een veilige omgeving om te sporten.

Nieuwsgierig naar meer?
Wil je meer weten over de peiling van NL Actief? Klik op deze link.
Wil je veilig sporten bij ALFA TRAINERS in HealthCity Kralingen? Klik hier voor een afspraak.

oktober 21, 2020

Ook interessant…

Slapen als helende kunst

Slapen als helende kunst

Lekker slapen... dat is niet voor iedereen een gegeven. In de vorige blog vertelden we je over slapeloosheid, de...

0 reacties

Training