Duo Training

Over Duo Training

Trainen met een personal trainer is vaak pittig! Maar wat levert het je op?

Een betere cardiovasculaire conditie, verhoogde flexibiliteit en sterker uithoudingsvermogen. Ook werk je aan je houding, balans en coördinatie. Het mooie van een Duo training is dat je dit samen bereikt met je vriend, vriendin, partner of trainingsmaatje. Je deelt dezelfde inspanning en motiveert elkaar om naar de training te gaan. Dat je de kosten samen deelt, is mooi meegenomen.

Personal training

Alle aandacht ligt op jou en jouw trainingsprogressie. Wij bespreken jouw wensen en gaan iedere week 1 op 1 jouw doelen realiseren. Je gaat elke sessie op zoek naar jouw maximale resultaat. 

Duo training

Samen met een vriend, vriendin of je partner gaan we als team de gezamenlijke én individuele doelen behalen. Samen trainen kan de extra stok achter de deur zijn om gemotiveerd te blijven. Bovendien deel je de kosten voor de training.

Small Group Training

Maak je eigen dreamteam! In een groep van maximaal 4 personen gaan we keihard aan de slag om samen sterker te worden. Wees elkaars grote supporter en train ondertussen je lichaam en geest.

Outdoor- en circuittraining

Buiten trainen met vier tot twaalf personen, wie wil dat nou niet? In de buitenlucht trainen we kracht en dat doen we via een zeer intensieve trainingsvorm. Er is relatief weinig rust tussen de oefeningen en sets. Dit zorgt voor een hoge hartslag en energieverbruik. Het resultaat? Meer kracht, uithoudingsvermogen en een voldaan gevoel.

No Pain, No Gain

Real Work.
  Real Results.

Personal Trainer & Coach