Personal Training

Over Personal Training

Heb jij je wel eens afgevraagd of je op de juiste wijze een gewicht tilt? Die vraag is verleden tijd wanneer je met ALFA TRAINERS samenwerkt. Wij vinden dat techniek de basis is van elke beweging die je maakt. Heb je de goede techniek? Dat geeft maximaal resultaat! 

In je personal training is alle aandacht voor de juiste techniek. Heb je die onder controle? Dan stappen we over naar meer gewicht, meer herhalingen, meer weerstand en meer zweetdruppels.  

Naast je trainingen kijken we samen naar je voeding. Voor velen is het behalen en behouden van een gezond gewicht een uitdaging. ALFA TRAINERS maakt voor jou een verantwoord voedingsplan. Volg dit plan en het jojo-effect is voorgoed verleden tijd! 

Personal training

Alle aandacht ligt op jou en jouw trainingsprogressie. Wij bespreken jouw wensen en gaan iedere week 1 op 1 jouw doelen realiseren. Je gaat elke sessie op zoek naar jouw maximale resultaat. 

Duo training

Samen met een vriend, vriendin of je partner gaan we als team de gezamenlijke én individuele doelen behalen. Samen trainen kan de extra stok achter de deur zijn om gemotiveerd te blijven. Bovendien deel je de kosten voor de training.

Small Group Training

Maak je eigen dreamteam! In een groep van maximaal 4 personen gaan we keihard aan de slag om samen sterker te worden. Wees elkaars grote supporter en train ondertussen je lichaam en geest.

Outdoor- en circuittraining

Buiten trainen met vier tot twaalf personen, wie wil dat nou niet? In de buitenlucht trainen we kracht en dat doen we via een zeer intensieve trainingsvorm. Er is relatief weinig rust tussen de oefeningen en sets. Dit zorgt voor een hoge hartslag en energieverbruik. Het resultaat? Meer kracht, uithoudingsvermogen en een voldaan gevoel.

No Pain, No Gain

Real Work.
  Real Results.

Personal Trainer & Coach