KIES JE TRAINING

Personal Training

Duo training

Small Group Training

Outdoor- en circuittraining

REGELMAAT GEEFT RESULTAAT

Onze programma’s verbeteren jouw lijf en leven.

Dit doen we door middel van:

  • Realistische doelstellingen
  • Aandacht voor persoonlijke valkuilen
  • Evidence Based trainingen en voedingsadvies
  • Professionele metingen
  • Aanstekelijke discipline 
  • Kennisoverdracht

Wij geloven dat regelmaat één van de succesfactoren is bij het behalen van je trainingsdoelstellingen. Maar ALFA TRAINERS begrijpt ook dat elk individu net iets andere wensen heeft qua trainingsvorm. Kies hieronder jouw beste workout.

TrainingEN

Personal training

Alle aandacht ligt op jou en jouw trainingsprogressie. Wij bespreken jouw wensen en gaan iedere week 1 op 1 jouw doelen realiseren. Je gaat elke sessie op zoek naar jouw maximale resultaat. 

Meer info

Duo training

Samen met een vriend, vriendin of je partner gaan we als team de gezamenlijke én individuele doelen behalen. Samen trainen kan de extra stok achter de deur zijn om gemotiveerd te blijven. Bovendien deel je de kosten voor de training!

Meer info

TOGETHER EVERYONE ACHIEVES MORE

SMALL GROUP TRAINING

Maak je eigen dreamteam! In een groep van maximaal 4 personen gaan we keihard aan de slag om samen sterker te worden. Wees elkaars grote supporter en train ondertussen je lichaam en geest.

Meer info

Outdoor- en circuittraining

Buiten trainen met vier tot twaalf personen, wie wil dat nou niet? In de buitenlucht trainen we kracht en dat doen we via een zeer intensieve trainingsvorm. Er is relatief weinig rust tussen de oefeningen en sets. Dit zorgt voor een hoge hartslag en energieverbruik. Het resultaat? Meer kracht, uithoudingsvermogen en een voldaan gevoel.

Meer info

Personal Trainer & Coach